diumenge, 3 d’octubre del 2010

Benvinguts al meu Bloc!

Després de quasi dues setmanes posterior a l'inici del curs, en l'assignatura anomenada P24-Noves tecnologies aplicades a l'educació, com a primera tasca hem hagut de crear un bloc. En aquest hem d'anar publicant tot allò que els professors ens indiquen per fer possible l'assignatura des d'una perspectiva més pràctica. Crec que és millor que fer un únic examen al final del semestre, no? Ho anirem comprovant i esperem que sí!
 
Doncs bé, per fer possible aquesta primera activitat he estat informant-me sobre els blocs: com s'han de crear, la seua finalitat, els seus usos, etc. Seguint els passos que ens indiquen en la pròpia pàgina de Blogger i mitjançant el tutorial de Blogger Beta d'Ana Ovando. També he vist diferents tipus de blocs i he seguit els vincles que en alguns d'ells es recomanaven. A més a més, he de dir que encara que mai hi havia tingut un propi, si que he fet ús d'ells quan anava a l'institut per a cercar informació, apunts i exercicis que ens facilitava una professora. És més, com he dit mai hi havia tingut bloc però fa uns anys que utilitze xarxes socials, les quals actualitze sovintment.

D'altra banda, mitjançant aquesta tasca he aprés a administrar-me el meu propi bloc, dissenyar-lo, ficar-li floritures,... Però no sols això, ja que el més rellevant d'aquesta pràctica crec que és saber donar-li un bon ús per què a tothom puga ser-li útil.

Per tant, a tots ens pot ser útil perquè podem publicar tot el que vulguem i, com a futurs docents, aprendre bé i poder crear blocs per als nostres alumnes en els quals tant ells com nosaltres puguem fer seccions i utilitzar-lo per manar/entregar treballs, apunts, activitats interessants, parlar i penjar fotografies de les excursions i molt més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada